Ντάκος

ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΑΞΙΜΑΔΙΟΥ

1 ντάκος

ή 1 κριθαροκουλούρα

1 ντομάτα ψιλοκομμένη

2 κουταλιές ελαιόλαδο

αλάτι, ρίγανη

2 κουταλιές ξινομυζήθρα

ή φέτα τριμμένη

ή πηκτόγαλο Χανίων

 

 

Ραντίζομε τον ντάκο με λίγο νερό και πασπαλίζομε με τη ντομάτα, αλάτι, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και το τυρί.

 

*Μπορούμε να προσθέσομε και ελιές ψιλοκομμένες ή αντζούγιες, επίσης ψιλοκομμένες.

                                                                                                              επιστροφή