ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΑΞΙΜΑΔΙΟΥ

Νέα

3/12/2012

Δράσεις για το Κρητικό Παξιμάδι.

 

Η Ομάδα Παραγωγών Κρητικού Παξιμαδιού, στα πλαίσια των δράσεων που έχει αναλάβει για την προώθηση και τη διάδοση του κρητικού παξιμαδιού ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην έκθεση αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής ΑΡΤΟΖΑ 2013 που θα πραγματοποιηθεί 23 με 26 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.

Η Ομάδα Παραγωγών Κρητικού Παξιμαδιού καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους αρτοποιούς της Κρήτης που δεν είναι εγγεγραμμένοι στην ομάδα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, απευθυνόμενοι στο Σωματείο Αρτοποιών Χανίων (κος Ν. Κοτσιφάκης) ή στο Σωματείο Αρτοποιών Ηρακλείου (κ.κ. Μ. Βολανάκης, Β. Τούλης).

Οι δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους 3 μήνες περιλαμβάνουν την έκδοση ενημερωτικού εντύπου για το Κρητικό Παξιμάδι στα ελληνικά και στα αγγλικά, τη συμμετοχή στην έκθεση Αγροτικός Αύγουστος στα Χανιά, τη συμμετοχή στο φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα στα Χανιά και την ανανέωση του site www.paximadi.gr .                                                                                                                   επιστροφή 

 

Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα

Αγροτικός Αύγουστος

Έντυπο παξιμαδιού